BJEK Academy

Terug naar portfolio

BJEK Academy begeleid mensen in het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, zodat ze succesvoller en met meer voldoening richting kunnen geven aan hun leven. Geen onrealistische beloften, maar concreet en praktisch advies dat je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

 

Voor BJEK Academy verzorgde ik het ontwerp en de bouw van de website. De wens was om een vriendelijke, toegankelijke sfeer neer te zetten. Zeker niet te zakelijk, en vooral wel compact. Mensen als uitgangspunt, en niet volledig op één doelgroep. Met frisse beelden, ronde vormen en een duidelijke vlakverdeling heb ik de website opgebouwd.

 

Eigen beheer

BJEK Academy gaf aan de website graag zelf te willen beheren. Ik heb de website volledig als maatwerk-thema opgebouwd op WordPress en de backend (dus het beheer) zo rustig mogelijk gehouden. Geen velden of keuzes die niet nodig zijn. Het verschuiven van een rij in de content gaat eenvoudig met slepen en de pagina weer opslaan. Hierover meer in mijn blog “Flexibele Content“.