Creetion

Terug naar portfolio

Creetion is een high-end ICT dienstverlener met een sterke focus op SAP en OutSystems technologie, Process Orchestration, Business Proces Management en IT architectuur. De organisatie is open en transparant.  Ze geloven in creativiteit: wie een goed idee heeft, moet ook de ruimte krijgen om het te realiseren. Dat maakt Creetion tot een ideale omgeving waar talent zich kan ontwikkelen.

 

Voor Creetion maakte ik het design voor de nieuwe website en deed ik de bouw, in opdracht van Leonard Marketing & Communicatie. De website is met custom templates gebouwd, en is tweetalig.

 

Uitstraling

Het doel van de nieuwe website was de onderneming een eigentijds, urban uiterlijk te geven. Het aantrekken van jonge nieuwe  medewerkers was leidend. Hiervoor heb ik gekozen voor beelden met jonge samenwerkende mensen, en stadse sferen. Het zebrapad in de header symboliseert ook de ‘geleide processen’ waar zij zich mee bezig houden.

 

Logo / kleurstelling

Creetion bestaat uit twee takken, SAP Solutions en OutSystems. Deze werden ook wel de oranje en blauwe tak genoemd. Om deze in de website samen te brengen tot één geheel, heb ik het logo als diapositief zwart-wit afgebeeld. Alleen op plaatsen waar het specifiek over één van de takken gaat, komt door middel van subtiele accenten de betreffende kleur terug.

 

Eigen beheer 

Na het opleveren van de designs en de templates beschikt Creetion over een website die zij zelf kunnen vullen en beheren.