Hammerhead Reptiles

LogoT-shirt
Terug naar portfolio

Kamiel Hamers (HammerHead Reptiles) uit Nederland Is een hobbyist Reptielenkweker en houdt al meer dan 25 jaar reptielen. Hij houdt voornamelijk woestijnhagedissen met een focus op Uromastyx. Op dit moment houdt hij 14 verschillende soorten Uromastyx / Saara en heeft hij met succes 12 Uromastyx / Saara sp. de afgelopen 15 jaar.

 

Icoon

Het icoon van het logo is een hagedis, met de herkenbare eigenschappen aan de kop zoals die van een hamerhaai. Dit is een knipoog naar de naam, HammerHead Reptiles, en de achternaam van Kamiel Hamers.

 

Door de jaren heen zijn er voor diverse toepassingen verschillende varianten van het logo ontstaan. Het blijft echter altijd een strak zwart-wit logo met als basis het icoon van de HammerHead-hagedis.

 

Website

HammerHead Reptiles wilde graag een eenvoudige website, met een feed van zijn sociale media, enkele videos en informatie over zijn boek. Ik maakte hiervoor een Onepager, een website die bestaat uit maar één pagina. Door de navigatie bovenin is er snel doorheen te springen en voelt de pagina aan als een website.

 

 

 

Diverse uitingen in merchandise

Hieronder is een mooi overzicht in beelden te zien van de diverse toepassingen van het logo op stickers, gebruikvoorwerpen en kleding. Het logo kan zowel zwart, wit of in kleur toegepast worden, afhankelijk van de ondergrond.